E-book: Hoe word je een goede Femdom sub?

Vandaag is het e-book gelanceerd “Hoe word je een goede Femdom sub?” van Meesteres Moriah. Dit is de voorloper van een online trainingsprogramma (e-learning), net als het e-book Wat is BDSM. Vanaf vandaag is het dus mogelijk om zelf alvast te starten met een training tot goede Femdom sub. In het e-book staan heel veel tips. Je leert van hoe je een goede advertentie moet schrijven tot hoe je haar het beste kunt benaderen. De kans is groot dat dit boek in de toekomst nog een vervolg gaat krijgen (of uitbreiding) waarbij meer de nadruk zal liggen om de dienstbaarheid van een sub. Want hoe dien je een Meesteres eigenlijk naar behoren?

Hoe word je een goede Femdom sub?

Eerste stappen

In dit e-book vind je echter de eerste stappen. Het e-book is speciaal geschreven voor al die zoekende subjes, sissy’s, slaven en slavinnen, die nog steeds geen eigen Dominant hebben kunnen vinden. Het geeft je praktische tools en handige inzichten.

Meesteressen worden dagelijks benaderd door subjes, slaven en sissy’s die allemaal iets van haar willen. Al zou de Meesteres op zoek zijn naar een goede privé sub, dan ziet ze vaak door de bomen het bos niet meer. Het is belangrijk om in die tsunami aan berichten, positief op te vallen door terughoudendheid, sociaal wenselijk gedrag en respect. Bijvoorbeeld door niet direct bij het eerste contact te beginnen over “wat jij allemaal wilt” maar eerst oprechte aandacht te geven. Stel eens wat oprechte vragen aan haar. Bijvoorbeeld waar ze blij van wordt, wat een glimlach op haar lippen kan toveren of waar ze ’s nachts voor wakker gemaakt kan worden.

Praktische info

Als Femdom sub wil je natuurlijk graag je Meesteres dienen, op allerlei gebieden. Dat betekent bijvoorbeeld ook haar latex reinigen of haar leder. Ook dat leer in in dit e-book. Je bent immers als Femdom-sub veel meer dan alleen een lichaam waar op geslagen kan worden. De ware beleving ligt verborgen in het plezier en ontzorgen van Haar. En pas daarna ben jij aan de beurt, voor de kruimels, of zoals de Engelse het zeggen: “the left overs“. Femdom draait niet om het plezieren van jou en je geile fantasieën. Er zit een wezenlijk verschil tussen BDSM en kinky seks. En als je dat nog niet weet, dan raad ik je aan om eerst het e-book “Wat is BDSM?” te gaan lezen. Want een Femdom D/s draait nooit om de sub. Als jij daar anders over denkt, dan ben je gewoon geen Femdom sub. Dan ben je wat anders. Dat is op zich prima (iedereen mag immers zijn wie hij is) maar val een Femdom lady dan niet lastig met je wanabee geneuzel.

Wil je meer te weten komen over Femdom? Kijk dan ook eens op deze site: Femdom-lifestyle.nl. Kortom, lees je in en doe onderzoek (vooral) naar jezelf, voordat je jezelf beschikbaar stelt aan een Femdom lady en zegt: “Als U mij neemt met Uw prachtige strap-on en mij verwend met een verstikkende facesitting, dan doe ik alles voor U… behalve…

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
Foto: Slaventraining.nl