Aanmelden in het slavenregister

Natuurlijk is dat voor jou nog niet aan de orde, jij hebt eerst nog een goede slaventraining te gaan. Maar aan het einde van de rit, na het praktijkexamen kun je naar eer en geweten jezelf inschrijven in het slavenregister. Je krijgt dan een slavennummer en dit nummer kan gecheckt worden door je (toekomstige?) Meesteres.

Slavenregister

Maar wat is een slavenregister?

Het slavenregister is een online mogelijkheid om je slavenbestaan officieel te maken. Je registreert je op de site en dan krijg je een slavennummer. Dit nummer is gekoppeld aan jou. Meer dan het nummer hoeft een Meesteres niet van je te weten, want meer zal je niet voor haar zien. En dat is juist zo enorm opwindend…

Waar kun je dit doen?

Er zijn verschillende sites waar je dit kunt doen. Het is niet iets nieuws. Een aantal zijn er in de loop van de jaren alweer verdwenen. Op dit moment zijn nog actief:

Slavereg.com
Slaveregister.com

Op de site krijg je een eigen SlaveRegister-SlaveNumber (SRSN). Deze blijft de rest van je leven aan je gekoppeld. Op de site kan ook je nummer worden gecheckt. De registratie is vaak gratis. Vaak werken de sites op basis van donaties. Als je er gebruik van maakt, zou ik je aanraden een storting te doen. Mooie initiatieven moet je belonen.

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
Foto: Art of Pictures